Категории

ФИЛТЪР

 • Цена
  лв. - лв.
 • Рейтинг
  0
  0
  0
  0
  0


Плюшеният Снежен Човек BARCELONA Snowman е подходящ за всеки фен на Каталунците. На гърдите му е бродирана емблемата на отбора. Направено е от мек и приятен на допир материал.Височина: 15 ..
25.00 лв.
Плюшеното Мече ARSENAL T-Shirt Bear е направено от мек и приятен на допир материал. Височина: 22 см. Материал: Плюш; Полиестер  Официално лицензиран продукт ..
19.99 лв.
Плюшеното Мече BARCELONA Mini Bear SB е в клубните цветове на "Каталунците", като на гърдите му е бродирана емблемата на отбора. Направено е от мек и приятен на допир материал. Ви..
15.00 лв.
Плюшеното Мече BARCELONA Timmy Bear е в клубните цветове на "Каталунците", като на гърдите му е бродирана емблемата на отбора. Направено е от мек и приятен на допир материал. Висо..
24.99 лв.
Плюшеното Мече CHELSEA Mini Bear SB е направено от мек и приятен на допир материал. Височина: 18 см. Материал: Плюш Официално лицензиран продукт ..
15.00 лв.
Плюшеното Мече CHELSEA Timmy Bear е в клубните цветове на "Сините от Лондон", като на гърдите му е бродирана емблемата на отбора. Направено е от мек и приятен на допир материал. В..
24.90 лв.
Плюшеното Мече LIVERPOOL Mini Bear SB е в клубните цветове на Ливърпулци, като на гърдите му е бродирана емблемата на отбора. Направено е от мек и приятен на допир материал. Височ..
15.00 лв.
Плюшеното Мече MANCHESTER UNITED Mini Bear SB е направено от мек и приятен на допир материал. Височина: 18 см. Материал: Плюш; Полиестер Официално лицензиран продукт ..
15.00 лв.
Плюшеното мече MANCHESTER UNITED Timmy Bear е най-сладкия и миловиден член на отбора на Манчестър. Материали: Висококачествен плюш. Размери: Височина – 15.5 см. Официално лицензиран..
25.00 лв.
Плюшеното Мече REAL MADRID Mini Bear SB е направено е от мек и приятен на допир материал. Височина: 18 см. Материал: Плюш; Полиестер Официално лицензиран продукт..
15.00 лв.
Плюшеното Мече REAL MADRID Timmy Bear е в клубните цветове на "Белия балет", като на гърдите му е бродирана емблемата на отбора. Направено е от мек и приятен на допир материал. Ви..
24.90 лв.