Категории

ФИЛТЪР

 • Цена
  лв. - лв.
 • Рейтинг
  0
  0
  0
  0
  0
 • Производител
  0
  0
  0
 • цвят
  0
  0
  0
  0
  0
  0


яаэаяээяаэ
яаэяаэяаэ
Влезте във форма у дома с бягащата пътека Cecotec Fitness 7001!LED екран12 програми по подразбиранеКонтролен панел (скорост, време, разстояние и калории)Подплатени дръжки за по-добро захващане за удоб..
767.93 лв.
яаэяаэяаэ
Представяме ви бягащата пътека Cecotec Fitness 7007, която ще ви помогне да влезете във форма без да ходите на фитнес!LED екран12 програми по подразбиране5 скоростиКонтролен панел (скорост, време, раз..
1,090.84 лв.
яаэяаэяаэ
Вече може да влезете във форма без да излизате от къщи с новия въртящ се кардио диск с ръководство за упражнения InnovaGoods Sport Fitness! Много ефикасен за упражняване и укрепване на мускулатурата н..
60.66 лв.
яаэяаэяаэ
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Еластична Гума за Фитнес 144806 на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Др..
19.89 лв.
яаэяаэяаэ
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Йога Топки (2 uds) 144996 на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Материал..
18.11 лв.
яаэяаэяаэ
Тренирайте мускулите си и влезте във форма с комплекта аксесоари за фитнес (5 части)! Идеален за упражнения и влизане във форма.Включва:Уред за гръб (прибл. 65 cм)Ластика (прибл. 72 cм)Пръчка за скача..
122.14 лв.
яаэяаэяаэ
Влезте във форма, подобрете здравето си и постигнете завидна фигура с комплекта за фитнес тренировки BTK! Това фитнес оборудване е идеално за постигане на оптимално тонизиране на мускулите.www.btkspor..
97.26 лв.
яаэяаэяаэ
Поддържайте се във форма и открийте най-новите стоки в сектора за спортуване с най-добрите гаранции! Поръчайте Лумбален Еластичен Колан 144807 на най-добра цена и се насладете на здравословен живот!Ви..
17.50 лв.
яаэяаэяаэ
Ако обичате физическите упраженения, знаете колко е важно да се загреете и да разтегнете мускулите. Ролката за разтягане Foam Roller BTK е идеална за подготвяне на мускулите за упраженения и за разтяг..
73.73 лв.
яаэяаэяаэ
Вземете спининг колелото Cecotec Fitness 7008 сега и започнете да тренирате у дома с професионални резултати!Колело за инерция от 16 кгАмортисьор на стоманената рамка за по-голямо удобствоВерига и тра..
696.20 лв.
яаэяаэяаэ
Влезте във форма с новата станция за набирания и фитнес с ръководство за упражнения InnovaGoods Sport Fitness! Идеална за цялостна тренировка, която Ви позволява да изпълнявате голямо разнообразие от ..
412.75 лв.
яаэяаэяаэ
Постигнете най-добри резултати и физическа форма с тежестите с дръжки Walk & Weight (опаковка от 2)! Те позволяват да тренирате с най-висока интензивност за мускулите на ръцете и раменете, докато върв..
43.07 лв.
яаэяаэяаэ
Вземете фитнеса вкъщи и влезте във форма с новия и практичен тренажор с педали InnovaGoods Sport Fitness! Позволява да упражнявате ръце и крака, като по този начин подобрява сърдечносъдовата активност..
258.05 лв.
яаэяаэяаэ
Постигнете стегнат корем с новия уред за коремни преси за врата с наръчник InnovaGoods! Удобно и практично изобретение, с което да влезете във форма у дома, като спестявате време и пари от фитнес. Иде..
72.03 лв.
яаэяаэяаэ
Ако обичате да тренирате, влезте във форма с уреда за равновесие с наръчник за упражнения InnovaGoods Sport Fitness!Направен от ABSУстойчив, лек и лесен за пренасянеДръжки за лицеви упориЗа кардио трн..
82.15 лв.
яаэяаэяаэ
Влезте във форма без усилие с новата и практична фитнес платформа за дупе и крака с ръководство за упражнения InnovaGoods Sport Fitness! Този цялостен фитнес уред е перфектен за правене на упражнения ..
143.37 лв.
яаэяаэяаэ
Фитнес уредът ABDO Trainer Twist може да Ви помогне да постигнете стегнати секси коремни мускули за около 5 минути всеки ден. Той се върти наляво и надясно, доставяйки пълноценна тренировка за вашите ..
197.00 лв.
яаэяаэяаэ
Фитнес уредът Rhythm Gym ще замени скучните тренировки с енергични упражнения чрез танцови движения. От седнало положение ще научите страхотни латински танци, яки хип хоп движения, въртеливи кючеци и ..
145.46 лв.