Категории

ФИЛТЪР

 • Цена
  лв. - лв.
 • Рейтинг
  0
  0
  0
  0
  0
 • Производител
  0


Влезте във форма лесно с новия вибриращ колан Abdo Q InnovaGoods Sport Electrogym и се гордейте с коремните си мускули! Този коремен колан е много ефикасен за укрепване и тонизиране на муску..
54.94 лв. 91.57 лв.
Оформете идеални коремни мускули с новия вибриращ колан Extra Large X InnovaGoods! Удобен, бърз и лесен метод за подобряване на фигурата. Този колан за корем е много ефикасен за укрепване и тониз..
63.28 лв. 105.47 лв.
Подобрете фигурата си лесно с вибриращ колан със сауна ефект S InnovaGoods Sport Electrogym! Ефикасен коремен колан, перфектен за стягане и тонизиране на мускулите без усилие и с прияте..
92.35 лв. 153.92 лв.
Тренирайте тялото си и постигнете завидна фигура с новия електрически колан за мускулна стимулация InnovaGoods Sport Electrogym! Няколко минути дневно се равняват на часове упражнения! Тази лесна..
21.52 лв. 35.86 лв.
Бихте ли искали без усилие да тонизирате и стегнете мускулите си? С помощта на електростимулатора Abdo ENRG WING можете да имате идеални и стегнали бицепси, дупе, коремни мускули и др.! Тази нова сист..
42.86 лв. 71.43 лв.
Открийте предимствата и ползите за Вашето здраве на новия електростимулатор за облекчаване на болката TENS Mini InnovaGoods Wellness Care!  Благодарение на биоелектричеството, този нискочест..
32.07 лв. 53.45 лв.
Новият електростимулатор за облекчение на болката TENS InnovaGoods Wellness Care е най-доброто решение за облекчение на мускулната болка и умора! Насладете се на многобройните предимств..
143.18 лв. 238.64 лв.
Ако обичате да се грижите за себе си, сега можете да тренират еи да тонизирате мускулите си с революционния електростимулаторен пластир Elektrainer Blast! Разработен специално за мускулите на корема, ..
32.30 лв. 53.84 лв.
Като използвате невероятния електростимулиращ колан Abdo King, лесно можете да постигнете коремните мускули, за които винаги сте мечтали с много малко усилие! Abdo King работи над мускулите ви чрез ел..
51.45 лв. 85.75 лв.
Постигнете перфектни коремни мускули с новия електростимулиращ коремен пластир InnovaGoods Sport ElectroGym! Благодарение на неговата напреднала технология с нискочестототни сигнали и на диз..
58.36 лв. 97.26 лв.
Представяме Ви мускулния електростимулатор с импулси InnovaGoods! Подходящ за стомаха, гърдите, гърба, лумбалната област, коленете, лактите, ръцете (бицепсите), бедрата и краката (пръсците).Направен о..
32.07 лв. 53.45 лв.