Постелка MORE MILE Maha Zen Yoga Ma 173x61x0.4cm
Производител: More Mile
Модел: SR511129
20.59 лв. 39.13 лв.
с ДДС: 20.59 лв.
0.00 / 0 мнения

Сииспорт ДЗЗД извършва доставката на поръчаните през онлайн магазина стоки чрез куриерска фирма Еконт Експрес ООД .


Доставката се извършва според общите условия на Еконт Експрес ООД.

Поръчки постъпили до 17:00 часа в работен ден, се доставят на следващ работен ден за продукти от складовете ни в България. За наличности от складове в Европа, доставката е до 8 работни дни.

Доставката е безплатна за всички поръчки със стойност над 80 лв.

1. Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, както и да върне същата за замяна в срок от 14 работни дни, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

1.1. Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.

1.2. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката. 
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка в срок не по-дълъг от 14 работни дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката на адрес: гр.София, ул.Георги Обретенов 9 , Сииспорт ДЗЗД

2. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока Клиентът има право в срок от 14 работни дни, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули.
Сииспорт ДЗЗД възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.

Постелка MORE MILE Maha Zen Yoga Ma 173x61x0.4cm

Постелката MORE MILE Maha Zen Yoga Ma е аксесоар, който би бил подходящо допълнение към Вашето йога оборудване.Постелката MORE MILE Maha Zen Yoga Ma е перфектният аксесоар, който ще Ви помогне да изпълните всички йога пози, като се наслаждавате на комфорт и лекота. Текстурата на постелката ще Ви осигури допълнително удобство и отлично сцепление и омекотяване, с цел защита на гърба и запазване на необходимия баланс. Постелката разполага с удобна каишка за прилежно навиване и пренос. Материал: EVA Пяна Размер: 173 x 61 x 0.4cm Лесна поддръжка Лека и удобна за пренасянеПостелката MORE MILE Maha Zen Yoga Ma е аксесоар, който ще Ви предостави удобство и комфорт при изпълнението на всяка една Йога поза.WWW. ТЕАМ

Мнения, Препоръки и Ревюта от Клиенти

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение