Мъжки Клин За Колоездене MORE MILE Piu Miglia Mens 3/4 Cycling Bib Knickers With Pad
Производител: More Mile
Модел: SR508319
49.39 лв. 154.49 лв.
с ДДС: 49.39 лв.

Опции

ТАБЛИЦИ С РАЗМЕРИ
0.00 / 0 мнения

Сииспорт ДЗЗД извършва доставката на поръчаните през онлайн магазина стоки чрез куриерска фирма Еконт Експрес ООД .


Доставката се извършва според общите условия на Еконт Експрес ООД.

Поръчки постъпили до 17:00 часа в работен ден, се доставят на следващ работен ден за продукти от складовете ни в България. За наличности от складове в Европа, доставката е до 8 работни дни.

Доставката е безплатна за всички поръчки със стойност над 80 лв.

1. Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, както и да върне същата за замяна в срок от 14 работни дни, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

1.1. Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.

1.2. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката. 
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка в срок не по-дълъг от 14 работни дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката на адрес: гр.София, ул.Георги Обретенов 9 , Сииспорт ДЗЗД

2. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока Клиентът има право в срок от 14 работни дни, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули.
Сииспорт ДЗЗД възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.

Мъжки Клин За Колоездене MORE MILE Piu Miglia Mens 3/4 Cycling Bib Knickers With Pad

Мъжкият Клин За Колоездене MORE MILE Piu Miglia Mens 3/4 Cycling Bib Knickers With Pad е част от спортната екипировка, която всеки колоездач трябва да притежава.Мъжкият Клин За Колоездене MORE MILE Piu Miglia Mens 3/4 Cycling Bib Knickers With Pad е изработен от олекотена материя, която спокойно да Ви подсигури комфорт и свежест по време на тренировка. Клинът прилепва плътно по тялото и едновременно с това Ви предоставя достатъчна свобода на движенията.Характеристики: Светлоотразителни детайли Подложка Плътно прилепяне ПрезрамкиМъжкият Клин За Колоездене MORE MILE Piu Miglia Mens 3/4 Cycling Bib Knickers With Pad-стил, удобство и вдъхновение.WWW. ТЕАМ

Мнения, Препоръки и Ревюта от Клиенти

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение